Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Závitky z bůčkového plátu

0.0
Závitky z bůčkového plátu

Potřebné ingredience

- bůčkový plát - hořčice - párek nebo klobáska - 2 vejce natvrdo - sterilované okurky

Postup přípravy

Bůčkový plát je vynikající ,,zrychlovák,, pro přípravu závitků.

- bůčkový plát (asi 800g) rozkrájíme na 8 stejných dílů a ještě lehce rozklepeme, hlavně okraje
- osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme doprostřed ,,na hromádku,, na pásky nakrájené
ingredience (podle chuti a obsahu ledničky)
- zabalíme ,,dárečky,, a upevníme buď párátky nebo potravinářským provázkem

- na sádle po všech stranách opečeme, vyjmeme závitky a v témže sádle osmažíme dozlatova jemně
nakrájenou cibuli a vrátíme zpět závitky. Podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka, zahustíme
- do hotové omáčky přidávám na malé kostičky nakrájené zbylé ingredience (párek, vajíčko, okurek)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie