(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
PANGÁCIUS PO ŠPAŇELSKU
Potřebné ingredience
PANGÁCIUS, HL.MOUKA VEJCE , TVRDÝ SÝR, ZELENINA JAKOU KDO MÁ RÁD, BRAMBORY, ANGLICKÁ SLANINA.
Postup přípravy
Pangácia nakrájíme na kousky,osolíme a obalíme v mouce.Smažíme z obou stran z prudka.Vyjmeme rybu a na pánev naklademe anglckou slaninu na to rybu ,na rybu plárky sýra ,zasypeme kořením na ryby a zalejeme rozšlehanými vejci.Množství žáleží na rybě tak na 500g ryby dávám 3 vejce.Podáváme s vařenými brambory a vařenou zeleninou kterou ještě osmažím na másle a trochu česneku.
DOBROU CHUT.
AT ŽIJE ZDRAVÁ KUCHYNĚ
DOBROU CHUT.
AT ŽIJE ZDRAVÁ KUCHYNĚ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
janka_zizi
(upraveno)
22. 8. 2010, 11:16
Takto je Pangas jedlý a dobrý.
bimonka
(upraveno)
15. 5. 2010, 23:41
Téda ,toto vypadá opravdu zjímavě. Určitě vyzkouším,díky za tip
KAPLICKO
(upraveno)
16. 5. 2010, 8:30
@bimonka
Leničko vyzkoušejte je to moc dobré a zdravé. pak dejte vědět.pa pa