Zobrazit přihlášovací formulář

Víla Amálka

0.0
Víla Amálka

Potřebné ingredience

Klasika, formix

Postup přípravy

Opět hrůůza. Mám dělat svatební dort s formixem, tak zkouším potahovat s ním. No děsběs. Smíchala jsem ho s marcipánem, ten byl dobrej, ale matlalo se to, trhalo se mi to pod rukama, no asi to vzdám a svatební udělám s WI, to tady děláte všechny, tak snad to bude na práci lepší. Zkoušela jsem pak s Formixem dělat gerberky, no to nešlo už vůbec, lepilo se to, tak jsem na hlavu udělala kytky s vykrajovátkem a hotovo. Jak jsem chtěla udělat řasy,pusu, měla jsem to namatlaný na rukách, takže je to tlustý, vlasy taky hrozný, no holce se líbí a to je důležitý. Ještě mám kus formixu, až se toho zbavím, budu šťastná:) Pokud máte jiné zkušenosti, ráda přivítám!!!
A děkuji paní Veronice za návod a rady!!!

Tak ještě pro doplnění, paní Katka- VDF mi poradila, že i na potahování je mnohem lepší Formix pro než Formix! Takže ho vyzkouším, protože chuťově je opravdu nejlepší. Takže ať nedělám negativní reklamu, pokud chcete vyzkoušet Formix na potah, tak Formix pro.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Exovka 14. 5. 2010, 21:57
Mirko Amálka je moc pěkná (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)já pracuju už jenom s falešnou marcipánkou....zkoušela jsem WI a na práci je skvělý ale nikomu z mého okolí nechutná...že je to samý cukr,moc sladké (flower) (flower) (flower) (hello)
darinka30 13. 5. 2010, 18:34
super.. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
danuschka 13. 5. 2010, 14:56
Mirko já tedy nemůžu dopustit na mléčný marcipán od Arielll, potahuju s ním a dělám z něj i všechny ozdoby a jde to super. když je moc tuhý, propracuju ho rukama, když je moc řidký zapracuju sušené mléko, nebo mouč. cukr a dám ztuhnout do ledničky. Hlavně všem moooc chutná. (flower) (flower) (flower) (hello) (hello) (hello) (hello)
Mirísek 13. 5. 2010, 18:38
@danuschka To já taky ne, když nevěsta by ráda bílej dort, tož zkouším, co se dá. Nejradš bych jí na to taky prskla marcoš a byl by klid :-D. Ještě zkusím teda WI.
korivana 13. 5. 2010, 15:07
@danuschka Také na něj nedám dopustit (Y) (Y) (Y)
monikahor 13. 5. 2010, 14:06
Amálka je moc pěkná (clamp) (clamp) . Na formix jsem slyšela jen samá negativa. WI je tužšší (ale ne tak tuhý jako domácí marcipán), takže myslím, že se ti s ním bude pracovat mnohem lépe než s formixem. (Y)
Mirísek 13. 5. 2010, 14:18
@monikahor Tak to jsem ráda, že to slyším!
lenkazdenek 13. 5. 2010, 13:15
(Y) amálka krásná (Y) Já potahovala formixem minulý týden a dobrý,ale měla jsem teda klasickej dortík *-)
gabsa 13. 5. 2010, 13:00
Je pěkná a hlavní je že se oslavenkyni líbí, chtěla jsem formix vyzkoušet tak radši ne. A raději zůstanu u osvědčeného. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Mirísek 13. 5. 2010, 13:06
@gabsa Ale třeba něco dělám blbě já, zase nechci někoho odradit zbytečně. Na menší dortík dobrý, ale velkej korpus bude asi oříšek. Možná kdybych to měla v lednici, třeba by to bylo lepší...
beckovka 13. 5. 2010, 12:48
(Y) (Y) |:o) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie