Krídelka ala Renč
Potřebné ingredience
1 alebo 2 balenia kridelok
Ryža podla potreby (aby pokryla cely povrch plechu)
1-2 cibule ( podla chuti)
Koreniny na "pac"
2 cesnaky
4-5 PL oleja
sladka paprika
korenie
estragon
bazalka
timián
sol
vegeta
Prisady na Sauce:
1 stručik cesnaku(ja davam 2)
6 PL vody
sol
korenie
paprika
polka masla
1 PL cukru
6 PL kečupu
Pikantna omacka ( hocijaka, pripadne paliva paprika v prasku)
Postup přípravy
Kridelka si vyberieme z chladnicky a poukladame na kolieska ryzy, kludne aj natesno, to nie je dolezite, a potom na kridelka pride SAUCE, ja ho roztieram pierkom aby sa dostal vsade.Viem, ze ste asi vydeseni, ze preco je ryza na pekaci a ako sa vlastne urobi, aj ja som bola ale staci ju len podliat vodou, aby bola pod vodou, voda a SAUCE krasne zafarbia ryzu, bude skvela.Moja kamaratka je velky kritik, proste na ryzu je velmi velky frflos a ked to jedla prvykrat bola ticho a potom mi povedala, ze je to jedna z najlepsich ryz ake jedla.Az mi bolo do placu, ale uz odbocujem ...Je lepsie ak sa to robi tak, ze prikryjete plech druhym plechom, a peciete na 180 C priblizne 1 hodinu a potom vyberiem a podlejeme opat vodou a zakryjeme este na takych 20 minut a potom odrkyjeme a uz len dopekame do chrumkava.Ked to budete robit s alobalom bude to trvat dlshie, cize 120 piect, podliat, piect asi este 25 minut a potom dopekat mozno aj 30 minut.To uz kazdy bude vidiet :) Su naozaj neskutocne, nemam k nim co dodat a ta ryza, no užasneee :)) Dobru chut a ak sa vam podari kludne poslite foto budem len rada :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé