(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
MANDLOVÁ SRDÍČKA
Potřebné ingredience
400g hladké mouky, 250g Stela, 100g cukr moučka, 50g strouhaných loupaných mandlí, 2 žloutky
Postup přípravy
Vypracovat těst,vyválet,vykrájet tvary,upéct..
Promazat čokoládovým krémem,polít čokoládou.Ozdobit marcipánovým srdíčkem,nebo cukrovými srdíčky...a nebo podle vlastní fantazie:-)
Promazat čokoládovým krémem,polít čokoládou.Ozdobit marcipánovým srdíčkem,nebo cukrovými srdíčky...a nebo podle vlastní fantazie:-)
Ze stejného těsta dělám i tyto slzičky (spíš tvar oka) a zdobím loupanou mandlí
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
30. 11. 2016, 14:41
gabulle
(upraveno)
30. 11. 2011, 10:17
Dobrý den,můžu poprosit o ten čokol.krém
(Gabriška)
(upraveno)
30. 11. 2011, 13:29
@gabulle
V mých receptech najdete "krém nad parou".Do hotového základního krému přidám rozpuštěnou tabulku čokolády na vaření nebo tabulku hořké čokolády (pozor, nesmí být horká, aby nerozpustila krém.Jen roztavit a nechat schládnout).Vše se vyšlehá. Podobně můžete základní krém ochutit čímkoliv-nutelou, rozpuštěnými kaštany, rumen, kávou,ořechy..
gabulle
(upraveno)
30. 11. 2011, 18:02
@(Gabriška)
díky
vevercak78
(upraveno)
30. 11. 2011, 9:29
(Gabriška)
(upraveno)
30. 11. 2011, 13:30
@vevercak78
Díky
ellisabeth
(upraveno)
25. 6. 2010, 13:02
Dobrý den, Gabriško, na kolik stupňů prosím srdíčka pečete?? Děkuji!
(Gabriška)
(upraveno)
25. 6. 2010, 21:54
@ellisabeth
Dobrý den Jity,tak už mi dloouho nikdo neřekl-naposledy můj děda před 18 lety.... Tak díky za vzpomínku Jinak srdíčka se pečou podobně jako linecké 175-200°C,podle toho,jak vám peče trouba.Ani by neměla zrůžovět,měla by zůstat světlá.Ted si neuvědomuju,jestli jsem uvedla,že mandle musí být spařené,oloupané. Tak at se vám povedou a chutnají