(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kuře na talíři

Potřebné ingredience
celé kuře (ideálně něco kolem 1 kg), sůl
Postup přípravy
Úžasně jednoduché, dietní a námi zamilované jídlo.
Ještě budete potřebovat hluboký talíř (mám pro tento účel vyhrazený úplně obyčejný levný porcelánový talíř).
Kuře osolit uvnitř i zvenčí a položit do hlubokého talíře (prsama dolů). Talíř vložit do vyhřáté trouby (pro jistotu pod něj dát ještě plech, kdyby šťáva přetekla) a nechat péct asi 1 hod do zlatova.
Kuřátko se krásně upeče a v talíři zůstane zachycená vypečená šťáva.
Ještě budete potřebovat hluboký talíř (mám pro tento účel vyhrazený úplně obyčejný levný porcelánový talíř).
Kuře osolit uvnitř i zvenčí a položit do hlubokého talíře (prsama dolů). Talíř vložit do vyhřáté trouby (pro jistotu pod něj dát ještě plech, kdyby šťáva přetekla) a nechat péct asi 1 hod do zlatova.
Kuřátko se krásně upeče a v talíři zůstane zachycená vypečená šťáva.

Kuře osolit uvnitř i zvenčí a položit do hlubokého talíře (prsama dolů). Talíř vložit do vyhřáté trouby (pro jistotu pod něj dát ještě plech, kdyby šťáva přetekla) a nechat péct asi 1 hod do zlatova.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé