Krémešník se sněhem
Potřebné ingredience
Náplň : 500g tvarohu, 5 žloutků, 1 vanilkový cukr, 2 vanilkové pudinky, 100ml oleje, 250g cukru krupice a 500ml mléka Listové těsto Navrch: 5 bílků + 4-5 lžic moučkového cukru, pár kapek citr. šťávy
Postup přípravy
Vyválíme listové těsto do vyvýšeného plechu, aby měl i okraje vyválené do výšky a na těsto nalejeme směs z tvarohu, žloutků, cukrů, oleje, mléka. Nebojte se, že je to řídké.
Pečeme na 200°C. Navrch nakonec dáme sníh ušlený z bílků, cukru a citr. šťávy a dopečeme.
Snad bude chutnat a jak to dotuhne pošlu i fotografii.
Pečeme na 200°C. Navrch nakonec dáme sníh ušlený z bílků, cukru a citr. šťávy a dopečeme.
Snad bude chutnat a jak to dotuhne pošlu i fotografii.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Klára 30
(upraveno)
31. 1. 2012, 21:45
Moc dobrá buchta, jen se mi nikdy nepovede udělat tolik sněhu, aby ta horní vrstva byla dost vysoká, jak si představuji ale na chuti to neubírá Super rychlá a dobrá