(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Maso po francouzsku
Potřebné ingredience
kuřecí prsa asi 1 kg (můžou být i vepřové kotlety), kečup (může být i ostrý), cibule, asi 40 dkg strouhaného eidamu, jedna majolka ve sklenici
Postup přípravy
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Zprudka osmahneme na rozpáleném oleji. Naskládáme do pekáčku. Pokapeme kečupem, zakryjeme vrstvou cibule, pak vrstva strouhaného eidamu a celé to zakryjeme majolkou. Necháme zapéct - majolka musí být do zlatova. Podáváme s bramborem nebo hranolkama.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
BlankaB
(upraveno)
28. 6. 2006, 14:59
Děkuji za receprtík, ráda ho vyzkouším Blanka
monule
(upraveno)
28. 6. 2006, 11:39
tak jsem dnes dělala masíčko,dle Vašeho receptíku a je to fakt véééélikááá dobrota!Rychlovka a ještě dobrota!takové recepty mám nejraději!Moc děkuji a máte za 1 Monika
penguin
(upraveno)
23. 6. 2006, 19:31
Verčo,tak jsme právě dojedli kuřecí maso dělané podle tohoto receptu a místo majolky jsem dala tu šlehačku co psala Monika. Opravdu je to mňamka Píšu si mezi dobrůtky dííííky!
Flegča
(upraveno)
16. 5. 2006, 15:14
Verčo, tady to máme taky moooooc rádi. Dělám to z kotletek a nedávám majolku ale šlehačku a je to taky výýýýborné