(recept
si oblíbilo 128 návštěvníků)
Zapečený pangasius ( sumeček ) se šlehačkou a sýrem.
Potřebné ingredience
Filety Pangasius ( chcete-li sumeček ), cibule, strouhaný sýr a koření : sůl, drcený kmín, směs na ryby, špetka tymiánu, špetku bazalky...
Postup přípravy
Nakrájím cibuli na půlkolečka, na ní položím osolený filetek pangasia. Posypu od oka kořením, keré jsem psala ( fantazii se meze nekladou ) zaliju šlehačkou a posypu hustě sýrem.Dám do trouby a to je vše....
Jakmile to zrůžoví a šlehačka se vypeče, je to hotovo :o) Jako příloha jsou u nás většinou vařené brambory.
Toto jídlo jsme si zamilovali, pro jednoduchost, rychlost a úžasnou dobrotu :o))) Pozor, je lepší nechat rybičku rozmrazit, protože je v ní hodně vody, péct odkryté!
Jakmile to zrůžoví a šlehačka se vypeče, je to hotovo :o) Jako příloha jsou u nás většinou vařené brambory.
Toto jídlo jsme si zamilovali, pro jednoduchost, rychlost a úžasnou dobrotu :o))) Pozor, je lepší nechat rybičku rozmrazit, protože je v ní hodně vody, péct odkryté!
Toto potřebujeme...
nakrájet cibuli...
Okořeníme...
Takto to vypadá po upečení...
A takto to vypadá na talířku...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ivušehanková
(upraveno)
18. 3. 2012, 9:41
Nejlepší recept, už dělám po druhé
Brďovka
(upraveno)
11. 6. 2011, 12:49
Měli jsme dneska na obídek a bylo do výborné!!!!!! Určitě budu dělat častěji! Je to rychlovka a ještě taková mňamka!!!! Luci, super receptík, díky
Hanikely
(upraveno)
16. 2. 2011, 8:08
jdu na to,uvařím a písnu Bylo to nejlepší jídlo z rybiček co jsem kdy jedla.Děkuji za receptík budu dělat často úžasný,parádní,super,skvělí
Marmil
(upraveno)
12. 12. 2010, 21:18
Výýýbornééééé..... Místo klasického eidamu jsem dala parmezán a byla to mňamina jak blááááázen Moc děkuju za výborný recept Petra
jancula
(upraveno)
3. 1. 2010, 14:59
Úžasné a výtečné. Děkuji
faltus33
(upraveno)
25. 10. 2009, 11:02
Dnes jsme měli k obědu a musím říct moc a moc dobré
petuli77
(upraveno)
5. 4. 2009, 11:47
vypadá to,dobře tak to jdu zkusit k dnešnímu obědu. už se těším a pak se ozvu.
allfice
(upraveno)
21. 2. 2009, 14:21
Tak jsme právě dojedli . Opět pangas nezklamal, vynikající rybka, k tomu bezva recept, hned hotové, dobře ochucené, prostě parádní oběd. Díky, zařazuju do oblíbených receptíků.
Visnery
(upraveno)
26. 1. 2009, 22:14
Musím pochválit, je to výborné!!!! Manžel mi krom rybích prstů nic nejí a tohle snědl a byl nadšený! Recept uchovávám a rozhodně zase udělám! díky
venda kudelova
(upraveno)
22. 1. 2009, 16:40
Luci prosím na kolik stupnů se peče.Děkuji Venda
Jita K.
(upraveno)
30. 8. 2008, 12:41
Tak dnes jsme měli k obědu a je to výborná mňamka , hned zařazuji mezi oblíbené Jitka
JanaHovor
(upraveno)
13. 8. 2008, 16:30
Dnes jsem dělala pangas podle vás a byl senzační teda manžel chválil že se dlouho tak nenajedl . I já musím napsat že byl lepší než jsem čekala . Jen oba jsme najezení k prasknutí , ale určitě udělám zase moc děkuji za super rceptík Jana
Filďa
(upraveno)
26. 7. 2008, 17:02
Dnes jsem poprvé ochutnala pangasiuse a fakt dobrá rybička to je,bez kostí super a podle vašeho receptu úplná mňamka jak je něco zapečené se šlehačkou,tak to můžu díky za recept,už mám uložený a pangasiuse budu dělat častěji
monule
(upraveno)
10. 6. 2008, 16:02
Sumeček je vynikající snad na všechny způsoby,ale Váš receptík ho ještě vyšvihl!! Moc velkááá dobrota! Děkuji za receptík
Ropazu
(upraveno)
4. 4. 2008, 15:25
Dobrý den Lucko, tak jsem minule koupila poprvé pangase, hledala jsem nějaký recept, až jsem zkusila ten Váš. Zaujal mě, že je jednoduchý, rychlý a to nejdůležitější, je hlavně M O C D O B R Ý . Pangase budu kupovat častěji, je to super rybička (a bez kostí!) . Díky, Pavla.
RKakaja
(upraveno)
19. 1. 2008, 20:32
Ahoj, dnes jsme si pochutnali podle tvojeho receptu . Byla to fakt rychlovka a hlavně....chutnalo i tchánům
MirkaT
(upraveno)
12. 1. 2008, 8:14
výborný recept - v jednoduchosti je síla... Dnes bude k obídku
aknelka
(upraveno)
1. 12. 2007, 23:01
Dobrý večer Lucko, SUPEEEER recept. Strašne chutné a hlavne JEDNODUCHÉ - pri 2 malých deťoch na jedničku. Dnes sme to trošku obmenili a dali miesto pangasia brokolicu - mňamka tiež
leni0323
(upraveno)
15. 11. 2007, 17:44
no já jsem taky konečně poprvé koupila pangase a musím říct, že jsem velice mile překvapena, protože nesnáším, když ryba smrdí rybinou a hodně si vybírám, udělala jsem to na rychlo jako řízek a je to fakt bezkonkurenční, ani kapra letos kupovat nebudu, koupím pangase, dokonce syn cpal jako hrom, tak mu to chutnalo. takže děkuji za tip na super chutnou rybu
bea
(upraveno)
11. 10. 2007, 17:00
Výborná rybička a téměř bez práce.Doporučuji Beata