(recept
si oblíbilo 29 návštěvníků)
BROSKVOVÉ HIMALÁJE
Potřebné ingredience
1.těsto-1 prdopeč, 2hrnky hl. mouky, 1H krupicového cukru, 1H vlahého mléka, 1/2 H oleje, 2 celá vejce, kapka rumu. 2.těsto- 2 tvarohy ve vaničce, 1 vanil. cukr, 1H cukru moučka, 1 vanil. puding v prášku, dvě celá vejce a hrnek mléka. Jako ovoce jsme dali broskve.
Postup přípravy
1. těsto- vajíčka vyšleháme s cukrem, přidáme olej a další suroviny. Vše ručním robotem zpracujeme.
2. těsto- všechny přísady zpracujeme v řídké těsto.
Plech vyložíme peč. papírem, nalijeme cca polovinu prvního těsta. Druhé tvarohové těsto nalijeme celé. poté pokladu hojně kouskami broskví. Zbytkem těsta zalijeme broskve a dáme péct. Pečeme podle zkušeností se svou troubou, já na 150 asi hodinu, pro jistotu ještě zkusím špejlí.
2. těsto- všechny přísady zpracujeme v řídké těsto.
Plech vyložíme peč. papírem, nalijeme cca polovinu prvního těsta. Druhé tvarohové těsto nalijeme celé. poté pokladu hojně kouskami broskví. Zbytkem těsta zalijeme broskve a dáme péct. Pečeme podle zkušeností se svou troubou, já na 150 asi hodinu, pro jistotu ještě zkusím špejlí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lenule11111
(upraveno)
16. 10. 2016, 15:37
Hned bych si dala mňam!
neposeda
(upraveno)
16. 10. 2016, 10:47
Včera jsem pekla a musím říct, že je famózní. Rychlá, jednoduchá příprava a neskutečná mňamka.Taky jsem pekla při 150 asi hodinu.Jen toho kakaového těsta jsem dala do spodu trochu více než polovinu, aby se mi tvaroh nedostal až na spodek. Dopadlo to výborně. Všem moc chutnala. Určitě zase upeču.
lenka.doktor
(upraveno)
8. 11. 2010, 9:39
Ahojky,buchtička vypadá moc pěkně.Můžete mi prosím někdo říct,co je 1 prdopeč? Díky moc.
kopretinaleni
(upraveno)
4. 12. 2011, 19:04
@lenka.doktor
prášek do pečivat
sieta
(upraveno)
24. 8. 2010, 21:14
Dělala jsem dnes a je to mňam, chlapi chválili
Chichi1
(upraveno)
20. 8. 2010, 17:30
výborné a jednoduché, super
kopretinaleni
(upraveno)
7. 6. 2010, 16:54
je to veliká mňamka . Dělala jsem to z jednoho tvarohu a trošku méně cukru.
Monis
(upraveno)
28. 5. 2010, 15:37
Ilonko, buchta je chuťově moc dobrá , ale já to nějak zvrzala. Tvaroh a broskve se mi hodně dostali do toho spodního těsta, takže je to jen tak zákusek na lžičku
BlackBull1
(upraveno)
20. 5. 2010, 16:05
Dobrý den,chtěla bych vyzkoušet vaše řezy ale bohužel mi došel papír na pečení.Mohu dát do klasicky vymazaného a vysypaného plechu?děkuji
Ilonáček
(upraveno)
3. 5. 2010, 21:50
Hnědovláska
(upraveno)
3. 5. 2010, 17:53
Mňam,dala bych si Máte je boží Už si letím pro kousek