(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
mražená zelenina nejen do polévky
Potřebné ingredience
mrkev, celer, petržel
Postup přípravy
Zeleninu očistím, oškrábu, nastrouhám a plním do sáčků. Sáčky potom pěkně "uplácám" - takhle jsou na mrazáku skladnější a také se z nich lépe odebírá (odlamuje) potřebné množství.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Babulka1
(upraveno)
3. 5. 2010, 18:27
Taky to tak dělám. Nechám nějakou jen tak a do jiné přidám i kapustu a jinou zeleninku, tak jak to bylo psáno níže ...
Ilonáček
(upraveno)
2. 5. 2010, 21:22
anoano
ivana.king
(upraveno)
3. 5. 2010, 10:41
@Ilonáček
romi07
(upraveno)
2. 5. 2010, 14:38
Dělám přesně takto již několik let. Přidávám ještě květák,porek,kapustu a libeček- vše posekám v mixéru a plním do sáčků jako Vy.
ivana.king
(upraveno)
2. 5. 2010, 18:18
@romi07
to jsme ale holky šikovný
calexaci
(upraveno)
2. 5. 2010, 11:29
jé to je jako u nááás také ho dělám a je to ohodně rychlejší
ivana.king
(upraveno)
2. 5. 2010, 14:13
@calexaci
Určitě! A zelenina je pořád při ruce! Dřív jsem dávala do plastových krabiček, ale byl problém to z nich vydloubat ...... Takhle je to praktičtější.
nekup to
(upraveno)
2. 5. 2010, 8:47
Dobrý nápad
ivana.king
(upraveno)
2. 5. 2010, 14:13
@nekup to
Děkuji!