(recept
si oblíbilo 24 návštěvníků)
RYCHLO PIZZA aneb BUCHTA TROCHU JINAK !!
Potřebné ingredience
Těsto : 250dg polohrubé mouky 0,5l podmáslí 2 vejce, 1/2 Prdopeče
Postup přípravy
- do mísy nasypeme mouku s práškem do pečiva. Přidáme dvě vejce a vlijeme podmáslí. Suroviny spolu smícháme a hustší těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech (používám v tomto případě krupičku na vysypání).
potřebné indegrience k těstu
uhňátané těsto:-)
rozetřené těsto na plechu
šunkový základ na těsto pizzy - kombinace uzeného šunkového salámu s kuřecím šunkovým
tvrdý salám na měkkém šunkovém podkladu
zeleninový přídavek
pizza s konečnou úpravou sýra a kečupu - připravená do trouby
a jeden malý vzorek pro Vaše očička, když je to hotové a do druhého dne nic nezbude, protože je měkoučká, nízká a hlavně mega dobrá:-)
Levné, rychlé - prostě, když už není nápad co k večeři a nebo jen tak - rychlo pizza Vás zachrání:-)
Pozn.: Místo podmáslí se může nahradit bílým jogurtem, ale místo 0,5l - dát 600g jogurtu (4 malé kelímky)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
brenda
(upraveno)
9. 2. 2011, 16:58
tak jsem dnes dělala na véču a zdá se mi,že uprostřed bylo těsto ještě nedopečené,kraje byly o.k.,ale pod náplní to nebylo dodělané,tak ještě dopíkám,ale jinak supr receptík,jen musím vychytat pečení
lenka 1
(upraveno)
19. 1. 2011, 17:25
Díky za super recept,dělala jsem dnes odpo a musela udělat ještě z jedné dávky,plech byl hned pryč.Do těsta jsem dala koření na pizzu a pod sýr spoustu česneku a nemělo to chybu,jednoduché,rychlé,výborné.SUPER RECEPT
Ajča74
(upraveno)
3. 5. 2010, 17:34
Moc dobrééééé, do těsta jsem přidala trochu bylinkové soli. Těsto vláčné, prostě OK
Sylva1
(upraveno)
3. 5. 2010, 17:39
@Ajča74
Andrejko, moc děkuji za pochvalu a s tou bylinkovou solí - bezva nápad - příště přidám a bude to asi úplně bájo
Ilonáček
(upraveno)
1. 5. 2010, 18:15
zdenka54
(upraveno)
1. 5. 2010, 18:02
Prosím,prosím o odpověď
Hnědovláska
(upraveno)
1. 5. 2010, 17:50
Paráda Může se těsto nalít i na pečící papír nebo jen na vymazaný a vysypaný plech? Děkuji
Sylva1
(upraveno)
1. 5. 2010, 17:57
@Hnědovláska
Určitě i na pečící papír - službu to udělá stejnou. Přeji dobrou chuť
zdenka54
(upraveno)
1. 5. 2010, 17:45
Vrtalo mi hlavou proč jsou na fotu čtyři kelímky na půl litru,teď čtu a už vím......Jinak s Vámi souhlasím,já taky MOC a MOC obdivuji ty šikulky, co pečou a tvoří tu krásu,někdy mi to hlava nebere,jak je možné něco tak úžasnýho udělat ale mám radost,když se mezi dorty objeví něco na vaření.Tu Vaši pizzu udělám,láká mě to,že se nemusí těsto roztahovat a jen se nalije Jak dlouho a na kolik pečete?Děkuji
Sylva1
(upraveno)
1. 5. 2010, 18:04
@zdenka54
Zdeničko, vzhledem k tomu, že jsem ještě stará páka a neláká mě elektrika(já totiž vůbec nerozumím elektrickým sporákům a už vůbec ne dobám pečení a stupňům - peču vše od oka a po dlouholeté praxi), tak jsem stále na plynu a bohu dík ) V plynové troubě to mám stažené na skoro minimum a peču tak 15min a pak už jen hlídám. Nevím, zda jsem poradila, ale opravdu, kdo léta peče na plynu mi dá určo za pravdu. Ale určitě to vychytáte a bude chutnat
Sylva1
(upraveno)
1. 5. 2010, 17:15
Dorty už nepeču - mám to za sebou a skláním hlavu před všemi maminkami, které se do toho pouští a dělají takové krásné zázraky . ale dávám recept také na něco supr rychlého a dobrého a teď neví,. zda je to pro nezájem a nebo přehlcení právě zmiňovaných dortů. Už dlouho jsem jen tak neviděla v hlavní nabídce normální recept na cokoli (kromě potahovaných a uměleckých dortů), které jsou hlavně oblíbené. Musím vždy naject na recepty a pak si vybrat Nevím, možná to bude opět téma k ukamenování, ale ač jsem starší, tak rády uvítám recepty i od mladších, ale určitě ne v kategorii recepty a převážně jsou jsou potahované dorty k různým příležitostem. Snad nebude na mě každý nadávat, že mám jít třeba do šrotu apod., když bych uvítala raději v kategorii recepty více všedních receptů k obědu nebo večeři. Děkuji za přečtení a nebuď-te moc zlý na jednu starší generaci
KNOKA
(upraveno)
2. 5. 2010, 11:09
@Sylva1
I já se paní Světlano přidám, také nepatřím k mladým maminkám. Receptů za ty léta je nastřádáno až až, ale vždy potěší nějaká nová inspirace s obrázkem na obyčejné jídlo. Ale než se člověk prokouše těmi krásnými dorty, tak to chvilku trvá, což je škoda. Díky za vaší krásnou inspiraci a již si ho ukládám.
AnniB
(upraveno)
1. 5. 2010, 17:22
@Sylva1
Myslím, že vás kamenovat nikdo nebude Dorty jsou sice úžasné, ale je jich už opravdu moc Taky jsem ráda za každý ,,normální,, recept A ten váš vypadá skvěle a určitě brzo vyzkoušíme
Sylva1
(upraveno)
2. 5. 2010, 8:07
@AnniB
Andrejko, děkuji za podporu a když upečete, dejte vědět, zda Vám trhali ruce (spíše plech) jako mě. Dva dny po sobě jsem dělala a druhý den ( ato je dneska) jsem stopovala za jak dlouho zmizne a bylo to přesně 21,8 min