(recept
si oblíbilo 77 návštěvníků)
Výborná a rychlá omáčka k těstovinám

Potřebné ingredience
1 větší mrkev, malá cibule ,smetana, vývar-já měla domácí ale lze i z kostky, sůl,pepř, dva hermelíny-já kupuji obyč v tescu, pažitka, jíška-já používám hotovou, česnek-dva stroužky
Postup přípravy
Na pánvičce rozpálím olej a dám smažit cibulku na jemno i česnek.Česnek rozmáčknu nožem a nakrájím na jemno-pokud je lisovaný tak to není ono.Když cibule začne chytat barvu přidám na jemno nastrouhanou mrkev a chvilku restuji,zaliju smetanou a vývarem.Když se začne vařit přidáme hermelíny zbavené plísně-ta se nerozpustí.Vaříme než se hermelín rozpustí a nakonec zajíškujeme podle potřeby.Nakonec přidáme nakrájenou pažitku na jemno.Podle chuti osolíme a opepříme.
Já dělala s praženým pangasiem ale lze i samotné-je dost sytá.
Je to výborné i holka snědla celej talíř a to jí fakt špatně a málo co. :-)
Já dělala s praženým pangasiem ale lze i samotné-je dost sytá.
Je to výborné i holka snědla celej talíř a to jí fakt špatně a málo co. :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Michaela_
(upraveno)
25. 2. 2011, 11:33
kdyz jste z tech hermelinu dala pryc plisen, sel by tam klidne tavenak?...to je prece skoda ten hermelin takhle rozcupovat

nahlásit

adulinkap
(upraveno)
5. 3. 2011, 19:52
@Michaela_
no já dávám ten obyč z tesca takže to škoda není
a hlavně to dělám proto že ta plíseň se nerozpustí.....mě by to holka s těma kusama nejedla


nahlásit

jeremy
(upraveno)
25. 2. 2011, 11:30








nahlásit

Lukášek duben
(upraveno)
4. 2. 2011, 20:19
výýýýborná
nahlásit

Anýska08
(upraveno)
17. 8. 2010, 18:06
vypadá dobře,vypadá to jak rychlý receptík


nahlásit
svetluskad
(upraveno)
14. 8. 2010, 10:17
No dá se to ale žádný zázrak to není

nahlásit

adulinkap
(upraveno)
17. 8. 2010, 10:51
@svetluskad
Každý má jiné chutě nám moc chutná

nahlásit