(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
BORŠČ +++

Potřebné ingredience
mleté maso , cibule, sůl, hlávkové zelí, brambory, červená řepa ( strilovaná),ocet, cukr.
Postup přípravy
Orestujeme cibulku na kostičky na to dáme mleté maso osolíme a po chvilce přidáme nakrájené zelí ,necháme vařit k poloměkému zelí přidáme nakrájené brambory.Přidáme řepu na kostičky necháme vařit aby to bylo všechno měké a slabě zahustíme dochutíme podle chuti cukr, ocet. Na horu dáme šlehačku ale nemusí být je to dobré i bez ní.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Jxsara
(upraveno)
26. 4. 2010, 20:08
Receptík...prosím


nahlásit

Anturka
(upraveno)
27. 4. 2010, 21:19
@Jxsara
recept vložen



nahlásit

Jxsara
(upraveno)
27. 4. 2010, 22:26
@Anturka
Děkujiiii





nahlásit