Srdce
Potřebné ingredience
mramorový korpus od Dáši (onasi), pařížská šlehačka, potaženo formixem, kytičky formix PRO
Postup přípravy
FORMIX - můžete mi, prosím, poradit fígle jak pracovat s touto hmotou? Už jsem z formixu nešťastná,o formixuPRO nemluvě -nejde vymodelovat prakticky nic (postavičky netuhly, kytičky udělané předem se rozpadly). Předem moc díky za rady !
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
cherba
(upraveno)
26. 4. 2010, 14:22
pěkné srdce
Ilonáček
(upraveno)
25. 4. 2010, 22:33
darinka30
(upraveno)
25. 4. 2010, 9:31
x
akin77
(upraveno)
24. 4. 2010, 14:31
Zdeni, mně se s Formixem taky pracovalo špatně, ale prý teď bude nějaký nový Formix, vylepšený, tak nevím... jinak s tím co máš ty můžeš udělat jedinou věc a to napůl to smíchat s WI, tak to prý je použitelné, nebo udělat Formixový marcipán podle Olinky C. - recept najdeš na zde zakázaných stránkách, jestli nevíš, tak mi písni..
Vranka
(upraveno)
25. 4. 2010, 9:40
@akin77
Verčo, díky moc! Už jsem recept podle Olinky C. našla a určitě vyzkouším. Zkusím i to smíchání s WI. U nás všem Formix chutná , tak se zkusím s Formixem poprat.
darinka30
(upraveno)
24. 4. 2010, 10:48