(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
BUŘTY NEBO ŠPEKÁČKY NA PIVU
Potřebné ingredience
BUŘTY NEBO ŠPEKÁČKY; LÁHEV ČERNÉHO PIVA; CIBULE; RAJSKÝ PROTLAK; ANGLICKÁ SLANINA; SMĚS KOŘENÍ ( TROŠKA KARI, CHILLI, PAPRIKA SLADKÁ, PAPRIKA PÁLIVÁ, PEPŘ, GRIL. KOŘENÍ - JÁ SI DĚLÁM PO LŽIČKÁCH OD KAŽDÉHO A PAK POUŽIJU JEN ČÁST A ZBYTEK SCHOVÁM NA PŘÍŠTĚ
Postup přípravy
BUŘTY NEBO ŠPEKÁČKY ROZPŮLÍM A NAKRÁJÍM NA JEŽKA, DÁM DO ZAPÉKACÍ NÁDOBY, POSYPU NAKRÁJENOU CIBULÍ NA PŮL KOLEČKA A ANGLICKOU SLANINOU, POSYPU KOŘENÍM, DÁM PROTLAK A POLEJU ČERNÝM PIVEM. BĚHEM PEČENÍ PODLÉVÁM ZBYTKEM PIVA. pEČU ZE SPODA A PAK PŘIDÁM HORNÍ PEČENÍ. kDYŽ BUDE CHTÍT BUŘTÍKY NEBO ŠPEKÁČEK CELÝ TAK OPRAVDU PÉCT POMALU, JINAK PRASKNE!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Leňula*B
(upraveno)
26. 1. 2008, 19:02
lahůdka. právě jsem dojedli, píšu si do oblíbených, děkuji
nahlásit
Lefíček
(upraveno)
26. 1. 2008, 19:58
@Leňula*B
DĚKUJI, NÁM MÓÓÓC CHUTNAJÍ
nahlásit