Hrnec
Potřebné ingredience
kuřecí (krůtí, vepřové) maso, cibule, brambory, česnek, paprika, konzerva rajčat, bílých fazolí v chilli nálevu, konzerva fazolí v rajčatovém nálevu, konzerva červených fazolí, kukuřice, pórek, sůl, pepř, provensálské koření, chilli paprička
Postup přípravy
Na oleji si opečeme maso a přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka.
Přidáme brambory.
Když jsou brambory poloměkké přidáváme postupně (podle tvrdosti) zeleninu - pórek, papriku, kukuřici, .....
Nakonec nasypeme "konzervy", které stačí jenom prohřát. A samozřejmě česnek a koření.
S domácím chlebíčkem nebo pečivem chutná výborně!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé