Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

RIZOTO - KDYŽ ZBYDE PEČENÉ MASO +++

0.0
RIZOTO -  KDYŽ ZBYDE PEČENÉ MASO +++

Potřebné ingredience

Pečené maso kuře nebo vepřové,sůl,sladká paprika,rýže 4 sáčky,okurky,rostlá paprika,tvrdý sýr.

Postup přípravy

Pečené maso budˇ kuřecí nebo vepřové obereme a pokrájíme.Mezitím si neccháme v hrníčku přejít varem omastek a přidáme 1 lžičku sladké papriky a trochu soli.Uvaříme rýži podle návodu.Rýži dáme do misky přidáme nakrájené maso ,nakrájené okurky a zalijeme omastkem.Můžete přidat rostlou červenou papriku na krájenou na malé kousky.Kuře mám v receptech jak ho dělám já.Nahoru nastrouháme sýr.

omastek

nakrájené maso

hotové

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Michaela_ 31. 8. 2010, 10:21
rizoto miluju...je mi celkem jedno co v nem je, (krome morskych potvor)...vypada to lakave, asi si udelame doma taky takovou mnamku (hello) (zajic), davam 1 konzervu Bonduelle s celou minimrkvi a hraskem..no, mam na to chut :)
Anturka 31. 8. 2010, 10:38
@Michaela_ Míšo, je to opravdu dobré, u nás moc Bonduelle nikdo nejí. (Y)
Michaela_ 31. 8. 2010, 12:10
@Anturka ta jedna konzervicka se tam ztrati a je to spis jen pro barvu. Moje deti, kdyz jeste nehudrovali, tak milovali jen ryzi a do toho vmichat sekanou na cibuli..fofr rizoto ,-) ,-)
Anturka 31. 8. 2010, 12:28
@Michaela_ s tou sekanou na cibulce to nezní špatně někdy musím zkusit děkuji za radu (Y) (Y) (Y)já si pro sebe udělala dietní rizoto se sojo,kostkama.
Michaela_ 31. 8. 2010, 20:14
@Anturka kdyz soju, tak drt, a to ji jeste predtim sparim a pak namocim do vody se sladkou paprikou..a stejne co je citit *-)nebo to vlastne muzu soupnout do masoxu..ale ten zas nemam rada :(

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie