Králík na paprikové omáčce s pletýnkou
Potřebné ingredience
Králík, sůl, (může být i podravka), (slanina může ale nemusí být), cibule, sladká mletá paprika, hladká mouka, pletýnka upečená z klasického kynutého těsta na buchty (upletený jednopatrový cop skoro jako vánočka)
Postup přípravy
Králíka dáme péct klasicky na vodě, cibuli a soli (můžeme prošpikovat pro ty kdo má rád). Do výpeku dáme zakletku z mouky, gril. koř. a sladké papriky, čímž nám musí vyjít dost šťávy pro všechny strávníky :-) . Dochutíme solí, popř. podravkou.
Upečenou pletýnku máčíme do vzniklé šťávy a pojídáme s králíkem.
Tento recept je opět zděděný. Zvláštní sladko-slaná kombinace ale vynikající.....
Fotečky opět později......
Upečenou pletýnku máčíme do vzniklé šťávy a pojídáme s králíkem.
Tento recept je opět zděděný. Zvláštní sladko-slaná kombinace ale vynikající.....
Fotečky opět později......
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé