Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept

UZENÝ ZAVAŘENÝ KAPR , AMUR NEBO CEJN +++

0.0
UZENÝ ZAVAŘENÝ KAPR , AMUR NEBO CEJN +++

Potřebné ingredience

Ryby, sůl, drcený kmín, česnek, olej olivový, nebo olej slunečnicový .

Postup přípravy

Ryby očistíme vykucháme opláchneme.Romačkáme česnek se solí,potřeme stím ryby lehce pokmínujem.Ryby dáme do nádoby na 24 hodin naložit do chladna.Potom ryby vyudíme asi 3 hodiny na 60°C a další 2 dvě hodiny pozvolna na 50°C necháme vychladnout.Ryby obereme z kostí naskládáme do sklenic a zalejeme olivovým olejem nebo slunečnicovým olejem (lepší je olivový ). Zavařujeme 1 hodinu lehkým bodem varu.Uchováme v chladnu a konzumujeme za 14 dní.Vynikající na chleba s máslem...

x

obrané maso

ve sklinkách

náhled z hora

v hrnci

zavařené

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ráša 31. 5. 2011, 12:31
vypadá to fakt dobře, ale řekla bych tak trochu časově náročnější ,-) ,-) Obdivuju, že se s tímto někdo dokáže piplat tolik hodin ,-)
Anturka 31. 5. 2011, 12:34
@ráša děkuji, jáse s tim dneska piplala 3,5 hodiny a ještě se to bude odpoledne dávat do sklinek a 1 .hodinu pozvolna zavařovat .ale potom na chlebě s máslem (zajic)
kevinecka 18. 4. 2010, 21:55
vypadá to skvěle (pl) (zajic) mňaminky (L) určitě vyzkouším až bude stát udírna :-D (hello)
Lionka 19. 4. 2010, 12:13
@kevinecka skvěle? :-o :-o :-o :-o :-o :-o :^)
Anturka 19. 4. 2010, 16:39
@Lionka Děkuji (clamp) (clamp) (clamp)
Anturka 19. 4. 2010, 12:09
@kevinecka určitě to zkus je to vynikající. (clamp) (clamp)
calexaci 16. 4. 2010, 7:26
(clamp) (clamp) (clamp) Receptík prosím (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) vypadá to velmi zajímavě ráda bych vyskoušela :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Anturka 16. 4. 2010, 16:34
@calexaci Recept vložen. (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie