UZENÝ ZAVAŘENÝ KAPR , AMUR NEBO CEJN +++
Potřebné ingredience
Ryby, sůl, drcený kmín, česnek, olej olivový, nebo olej slunečnicový .
Postup přípravy
Ryby očistíme vykucháme opláchneme.Romačkáme česnek se solí,potřeme stím ryby lehce pokmínujem.Ryby dáme do nádoby na 24 hodin naložit do chladna.Potom ryby vyudíme asi 3 hodiny na 60°C a další 2 dvě hodiny pozvolna na 50°C necháme vychladnout.Ryby obereme z kostí naskládáme do sklenic a zalejeme olivovým olejem nebo slunečnicovým olejem (lepší je olivový ). Zavařujeme 1 hodinu lehkým bodem varu.Uchováme v chladnu a konzumujeme za 14 dní.Vynikající na chleba s máslem...
x
obrané maso
ve sklinkách
náhled z hora
v hrnci
zavařené
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ráša
(upraveno)
31. 5. 2011, 12:31
vypadá to fakt dobře, ale řekla bych tak trochu časově náročnější Obdivuju, že se s tímto někdo dokáže piplat tolik hodin
Anturka
(upraveno)
31. 5. 2011, 12:34
@ráša
děkuji, jáse s tim dneska piplala 3,5 hodiny a ještě se to bude odpoledne dávat do sklinek a 1 .hodinu pozvolna zavařovat .ale potom na chlebě s máslem
kevinecka
(upraveno)
18. 4. 2010, 21:55
vypadá to skvěle mňaminky určitě vyzkouším až bude stát udírna
Lionka
(upraveno)
19. 4. 2010, 12:13
@kevinecka
skvěle?
Anturka
(upraveno)
19. 4. 2010, 16:39
@Lionka
Děkuji
Anturka
(upraveno)
19. 4. 2010, 12:09
@kevinecka
určitě to zkus je to vynikající.
calexaci
(upraveno)
16. 4. 2010, 7:26
Receptík prosím vypadá to velmi zajímavě ráda bych vyskoušela
Anturka
(upraveno)
16. 4. 2010, 16:34
@calexaci
Recept vložen.