(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Koprová omáčka s hovězím masíčkem

Potřebné ingredience
asi 3/4 kg hoězího předního bez kosti,asi1,5 l vody,100g másla,2 lžíce hl.mouky,sůl,šlehačka nebo smetana na vaření,1 hov.masox,kopr,ocet.
Postup přípravy
V osolené vodě uvaříme hovězí maso do měkka nakrájíme si ho na plátky.Z másla a mouky uděláme světlou jíšku-rozředíme vývarem z masa ,přidáme masox a povaříme.Pak přidáme smetanu,posekaný kopr,dochutíme solí a octem abychom měli sladkokyselou chuť-můžeme přidat i trochu cukru,Povaříme,přidáme nakrájené maso a podáváme nejlépe z houskovým knedlíkem ale jde i z bramborem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé