(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kuře po gruzínsku
Potřebné ingredience
Kuře-celé,sůl, paprika-sladká i pálivá,kysaná smetana, alobalový sáček
Postup přípravy
Celé kuře osolíme, silně poparikujeme sladkou i pálivou paprikou a takto připravené kuře vložíme do alobalového sáčku, ten přitiskneme na kuře a zavážeme. Dáme do pekáče a přikryjeme druhým pekáčem. Pečeme spíše prudčeji tak asi hodinu, poté okryjeme pekáč, rozřízeneme sáček, vylijeme šťávu, která se vytvořila se smetany a kuřete do pekáčku, mužeme ještě dochutit např. citronem.
Podáváme s brambory, chlebem, rýží.
Nechte si chtunat.
Podáváme s brambory, chlebem, rýží.
Nechte si chtunat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé