Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kuře po gruzínsku

0.0
Kuře po gruzínsku

Potřebné ingredience

Kuře-celé,sůl, paprika-sladká i pálivá,kysaná smetana, alobalový sáček

Postup přípravy

Celé kuře osolíme, silně poparikujeme sladkou i pálivou paprikou a takto připravené kuře vložíme do alobalového sáčku, ten přitiskneme na kuře a zavážeme. Dáme do pekáče a přikryjeme druhým pekáčem. Pečeme spíše prudčeji tak asi hodinu, poté okryjeme pekáč, rozřízeneme sáček, vylijeme šťávu, která se vytvořila se smetany a kuřete do pekáčku, mužeme ještě dochutit např. citronem.
Podáváme s brambory, chlebem, rýží.
Nechte si chtunat.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie