(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Langoše
Potřebné ingredience
250ml mléka,250ml kysané smetany,2 vejce,lžička soli,800g hladké mouky,3/4 čerstvého nebo 3 lžičky sušeného droždí.Těsto do domácí pekárny.
Postup přípravy
V pekárně program Těsto.Po vykynutí ještě jednou ručně propracovat a nechat ještě asi 20 až 30 minut kynout.Poté rozdělíme na bochánky a ještě chvilinku pod utěrkou necháme vykynout.Poté vytahovat na placky a smažit na hodně rozpáleném oleji po obou stranách do zlatova.Podáváme s česnekem utřený se solí,se strouhaným sýrem a kečupem. Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
15. 4. 2010, 10:20
nahlásit