(recept
si oblíbilo 40 návštěvníků)
PLNĚNÁ BŮČKOVÁ ROLÁDA +++

Potřebné ingredience
bůčkový plát, sůl, plnotučná hořčice, anglická slaninina, mleté maso asi 1/2 kg, okurky 5 ks, vajíčka vařené 4 ks, koření do mletého masa, párek, sýr,dá se přidat rostlá paprika hrášek ale to jsem neměla.
Postup přípravy
Vepřový bůček naklepeme nebo koupíme už hotový naklepaný.Jemně osolíme,pocákáme plnotučnou hořčicí a rozetřeme naskládáme anglickou slaninu.Připravíme si mleté maso :které jsme osolili,opepřili,2 vetší stroužky česneku( nalisovat ),majoránka,1 vejce syrové,mletý kmín.Promícháme a dáme na plát masa.Ozdobíme rozkrojenou okurkou,sýrem, rozkrojeným vařeným vejcem, zase okurka,rozpůlený párek a nebo kdo co má rád.Zamotáme a na každý konec dáme slaninu nebo salám aby nevytekla nápln převážeme nití .Dáme na plech a trochu podlijeme s každé strany trochou vody , podléváme a poléváme maso aby nebylo suché.Pečeme asi 2 hodiny na 200 °C. Pokud by začla z vrchu hodně červenat zakrijeme alobalem.Po upečení necháme vychladnout a sundáme nit,nakrájíme na plátky ,plátků je asi 20 kusů 1 cm šikokých.PŘÍLOHA : BRAMBORY,BRAMBOROVÁ KAŠE,TATARSKÁ OMÁČKA .

KOUPENÝ BŮČEK CENA 100 KČ

ROZLOŽENÝ NAKLEPANÝ OSOLENÝ PLAT MASA.

POCÁKÁNÝ HOŘČICÍ

HOŘČICE ROZETŘENÁ

NASKLÁDANÁ SLANINA

MLETÉ MASO STEJNÁ PŘÍPRAVA JAK NA SEKANOU BEZ ROHLÍKŮ.

VEJCE , OKURKA,SÝR

VEJCE,OKURKA,SÝR,SALÁM.

ZAMOTANÁ ROLÁDA

PŘEVÁZANÁ NITÍ.

NA PLECHU PODLITÁ TROCHOU VODY.

PO UPEČENÍ

rozkrojená roláda

roláda č 2
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ONdráčci
(upraveno)
4. 1. 2014, 19:14



nahlásit

Anturka
(upraveno)
4. 1. 2014, 19:38
@ONdráčci


nahlásit
P.A.V.L.A
(upraveno)
4. 1. 2014, 18:46



nahlásit

Anturka
(upraveno)
4. 1. 2014, 19:38
@P.A.V.L.A

nahlásit
KABELKAK
(upraveno)
4. 1. 2014, 18:33


nahlásit

Anturka
(upraveno)
4. 1. 2014, 19:38
@KABELKAK
stačí jeden plát
nahlásit

Radunci
(upraveno)
23. 9. 2013, 16:26
Zdeni
, zkusila jsem o víkendu a všichni se olizovali!!!
Byla úplně stejná jako na obrázku! Barvička do zlatova. Díky za inspiraci.
Radka






nahlásit

Anturka
(upraveno)
23. 9. 2013, 19:53
@Radunci
Raduš,to jsem ráda že jste si pochutnali

nahlásit

šamotka
(upraveno)
7. 11. 2012, 22:43



nahlásit

HedvikaSibyla
(upraveno)
27. 12. 2011, 16:23
Vypadá luxusně, až se sliny sbíhají. Ty bůčkové pláty jsem ještě nikde neviděla. Možná je to tím, že u nás nakupuje manžel
Určitě ji zkusím taky


nahlásit

Anturka
(upraveno)
27. 12. 2011, 16:27
@HedvikaSibyla
Leni,moc děkuji a určitě zkus


nahlásit
sima73
(upraveno)
27. 12. 2011, 16:11
Zdeni, tak ta vypadá úžesně
Tak, ingredience nakoupeny a zítra dělám roládku (poprvé)
no to jsem zvědavá na výsledek
.





nahlásit

Anturka
(upraveno)
27. 12. 2011, 16:26
@sima73
Simonko,tak at se povede a dej vědět jak vám chutnala.Taky tu mám plát masa + mleté maso taky ji udělám asi na neděli

nahlásit

bakyka
(upraveno)
16. 5. 2011, 18:50
ta roláda musí nebezpečně žravá
a určitě je skvělá i za studena
bezva tip na studenou mísu
díky






nahlásit

Anturka
(upraveno)
27. 12. 2011, 16:24
@bakyka
je žravá
da se jst i za studena


nahlásit

černa hora
(upraveno)
16. 5. 2011, 17:11













nahlásit

Anturka
(upraveno)
27. 12. 2011, 16:23
@černa hora
moc děkuji

nahlásit
logi
(upraveno)
15. 5. 2011, 10:14
Tak jdu taky na to
uvidíme co s toho vyleze

nahlásit

Anturka
(upraveno)
15. 5. 2011, 10:32
@logi
tak at se povede a chutná

nahlásit

ME-JA
(upraveno)
3. 5. 2010, 9:29
moc se Vám povedla



nahlásit

Anturka
(upraveno)
3. 5. 2010, 14:39
@ME-JA
Maru,moc děkuji za komentík.


nahlásit

holemka
(upraveno)
23. 4. 2010, 10:55
dnes máme k obědu bůčkovou roládu podle Tvého receptu
díky za recept


nahlásit

Anturka
(upraveno)
23. 4. 2010, 12:38
@holemka
Hani ,nemáš zač hlavně at chutná.


nahlásit

holemka
(upraveno)
23. 4. 2010, 17:00
@Anturka
je výborná

nahlásit

Anturka
(upraveno)
23. 4. 2010, 19:16
@holemka
HANI ,MOC DÍKY ZA KOMENTÍK,JSEM RÁDA ŽE VÁM CHUTNALA.

nahlásit

Vaculenka
(upraveno)
10. 4. 2010, 15:06
Tak to vypadá super a musí to i tak chutnat
můžu se zeptat kde jste koupila ten bůčkový plát?Já to ještě nikde neviděla a z klasického bůčku to takto hezky teda neudělám nikdy
..děkuji moc..jste šikulka





nahlásit

Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 15:11
@Vaculenka
Dáši, děkuji za komentář je vinikající.




nahlásit

Vaculenka
(upraveno)
10. 4. 2010, 15:08
@Vaculenka
už vidím..omlouvám se..nepřečetla jsem si všechny komentíky


nahlásit

Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 15:09
@Vaculenka
Nemáš se za co omlouvat.



nahlásit

trala
(upraveno)
10. 4. 2010, 14:09
Moc se Vám povedla, vypadá úžasně a perfektní postup




















nahlásit

Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 14:10
@trala
Marcelko, moc děkuji za komentář.




nahlásit

maci07
(upraveno)
10. 4. 2010, 10:42













nahlásit

Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 10:52
@maci07
Teto díky za komentík.





nahlásit

1371963
(upraveno)
10. 4. 2010, 10:14
Tak to vypadá velice jedle!!! U nás vždy po zabijačce bůček zůstane v mrazáku nejdéle,protože ho nikdo nechce,ale takto upravený by se snědl určitě!! Díky za inspiraci








nahlásit

Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 10:19
@1371963
Jani, moc ti děkuji za pěkný komentář.


nahlásit

Pipotka
(upraveno)
10. 4. 2010, 9:01

nahlásit

Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 9:26
@Pipotka
Jiřko, moc díky za komentík.




nahlásit

jjjop
(upraveno)
10. 4. 2010, 8:57
Vypadá to fakt nádherně. Hned bych si dala. Inspirovala jste mě, určitě v blízké době taky zkusím vytvořit.



nahlásit

Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 9:25
@jjjop
Jani, moc díky za komentář.Určitě zkuste je fakt moc dobrá.



nahlásit

holemka
(upraveno)
10. 4. 2010, 8:56
Vypadá nádherně a určitě bude i chuťově
. Vzhledově super.
Nezkoušela jsem do ní dávat mleté maso.
Vyzkouším.
Díky za tip.






nahlásit

Anturka
(upraveno)
10. 4. 2010, 9:24
@holemka
Hani ,díky moc za komentář .CHutově je moc dobrá.



nahlásit
janulka44
(upraveno)
10. 4. 2010, 8:45
Úžasné






nahlásit