Doba ledová s postupem na dort
Potřebné ingredience
Piškot čokoládový, krém vanilkovo-pudinkový a čoko, borůvkový gel, potah K2 (padlo cca 1,5 kg), figurky salkový marcipán, hora je z punčoviny, kry jsou z WI Dort má přes 5 kilo. Není nijak těžký, ale třeba se někomu bude postup hodit :-)))))
Postup přípravy
upečený korpus a promazaný
pekla jsem 2 korpusy v obdélníkové formě, dalo mi to na punčovinu a něco málo zbylo ke kafíčku
horu na dort jsem dělala zvlášť je jenom z punčoviny a dobře vychlazená
potah K2 (je výborná, používám ji když potřebuji pouze bílý potah)
potažená hora K2
kry jsou vykrojené trojúhelníky různých tvarů domalovaných pudrovu barvou SNOW FLAKE a modrou (jenom lehce) PETAL BLUE
hory i kry na dortu, hory je dodělaná pudrovkami a celý dort je taky potřený (sypkou neředěnou) barvou SNOW FLAKe
oko dortu modrý pás, obyčejným vykrajovátkem naznačeny jakoby vločky a vyříznuty trojúhelníčky, pas je pak okolo přilepen na dort, stačí voda
tady je
tady josu pohromadě figurky na dort z filmu
letecky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé