Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

tak zvané pštrosí vejce

0.0
tak zvané pštrosí vejce

Potřebné ingredience

7 vajec vařených natvrdo 500g mletého masa(je to akorát na těch 7 vajíček) sůl, majoránku, 3 stroužky česneku, 2 vejce, strouhanku , trojobal, olej

Postup přípravy

Dáme do mísy mleté maso, osolíme, přidáme majoránku, prolisovaný česnek, rozklepneme 2 vejce a zamícháme tak jako na karbanátky, přidáme strouhanku dle potřeby.
Vezmeme do ruky trochu hmoty, uděláme si dolík a vložíme vejce, v ruce ho balíme dokud není zabalené do masa. Koule obalíme v trojobalu(hl. mouka, vejce s mlékem a solí a strouhanka)
Smažíme na oleji . (různě otáčíme aby maso bylo osmažené ze všech stran)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Marťas27 14. 4. 2010, 10:18
Taky dělám už dlouho a je to vynikající. Akorát vajčka dávám na půl. Dá se to smažit ve friťáku. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
kojal 6. 4. 2010, 13:34
(Y) Taky děláme, já se na ně chystám zítra. (F) Zvláště po velikonocích se takhle dají super zpracovat obarvená vejce. |:o) A ještě kulajdu polévku a budou vejce pryč. (jidlo) jarmila (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie