Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 22 návštěvníků)

BRUSELSKÉ ŘEZY

0.0
BRUSELSKÉ ŘEZY

Potřebné ingredience

PIŠKOT : 4 vejce (sníh) 20 dkg cukru 150 ml vlažné vody 150 ml oleje 28 dkg polohrubé mouky 1 prdopeč KRÉM : 600 ml mléka 2 vanilkové pudinky (Dr.Oetker) 1 vanilkový cukr 15 dkg cukru = uvařit + pak utřít máslo ( lze přidat trošku rumu) = ušlehat ŠLEHAČKA : 2 šlehačky v prášku Dr.Oetker - ušlehat podle návodu Plech 35x38cm

Postup přípravy

PIŠKOT UPEČEME (30min při 160°C), POTŘEME KRÉMEM, po vychladnutí ŠLEHAČKOU.
Nahoru možno nastrouhat čokoládu nebo pocákat čokoládovou polevou nebo nazdobit kousky mandarinkového kompotu. Nechat ztuhnout v chladu. Krásně se krájí a šlehačka vydrží dlouho ztuhlá. Jsou výborné, dají se upéct i jako dort, ale je třeba mít větší dortovou formu. Je to jednoduché a výsledek je přímo slavnostní.
Dobrou chuť!

Tato šlehačka je opravdu výborná - jak chuťově, tak na přípravu.....a hlavně krásně a dlouho drží tvar.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 30. 5. 2015, 15:22
(X) (Z) (F) (D) (F)
Halmat 5. 6. 2015, 18:54
@laskonka333 (F) (L)
rajraj 30. 5. 2015, 12:53
(Y)
Halmat 5. 6. 2015, 17:37
@rajraj (L)
ji.ci 8. 5. 2013, 22:15
Zkusila jsem,opravdu exkluzivní!!!!! (clamp) (clamp) (clamp)
Halmat 29. 5. 2015, 20:45
@ji.ci (Y) (F) (L)
VěrkaK. 30. 1. 2011, 21:56
(clamp) (clamp) (clamp) Na manželův svátek jsem upekla bruselké řezy, mám zařazené v repertoáru a určitě zopakuji. Výborné a naprosto DOKONALÉ. Děkuji, Věra. (Y) (F) (F) (F)
Halmat 6. 5. 2013, 21:35
@VěrkaK. (X) (flower)Jsou fakt výýýborné (Y)a jednoduché+rychlé (Y) (Y) (jidlo) (L)
Hnědovláska 18. 10. 2010, 19:56
Hali,zdravím Vás (hello) Dneska jsem vyzkoušela a vynikající |:o) |:o) |:o) Moc děkuji za receptík (flower) Je to úžasný (dance) (zajic)
backa 27. 9. 2010, 6:57
Vypadají úžasně (zajic) taky používám šlehačky v prášku ,jako Vy (Y)jsem s nimi daleko víc spokojená a vím,že mi nespadne a vydrží tvar. (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
jeremy 24. 9. 2010, 7:36
(clamp) (clamp) (clamp) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (Y)noooo, to je obr mňamka, soudě dle obrázku ,-) vyzkouším a dám vědět ,-)Ještě bych poprosila o fotku té sypké šlehačky v prášku...jednu doma mám z lidlu asi za 5kč,ale nevím, zda je to ono nebo ne anebo se chci zeptat, zda mohu použít klasickou šehajdu?A pak přidat zkužovač a příp. jaký, díky za odpověď. pa.
Halmat 27. 9. 2010, 5:36
@jeremy Dobrý den Jarmilo (hello) Fotku šlehačky jsem k Bruselským řezům vložila. S klasickou šlehačkou jsem tyto řezy ještě nedělala, ale nemyslím, že by to měl být problém. Ztužovač bych použila jakýkoli mají v obchodě, nemám vyhraněný. Řezy se Vám jistě povedou, a určitě sklidíte velkou pochvalu. Mějte se hezky a dejte vědět (zajic) (Y)
jeremy 27. 9. 2010, 8:08
@Halmat Moc vám děkuju za ochotu, hezký den. (F)
hrabalek 6. 4. 2010, 17:31
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) :-) :-) :-) :-)
Halmat 6. 4. 2010, 18:25
@hrabalek Díky!
Hnědovláska 6. 4. 2010, 17:29
Hali,máslo celé do krému? :-$ Děkuji ,-) (L)
Halmat 6. 4. 2010, 18:24
@Hnědovláska Ano, Jani, celé máslo do krému. Opravdu jsou to moc jednoduché a rychlé řezy. Nebojte se je vyzkoušet. Sklidíte pak jistě pochvalu (hello)
Ilonáček 6. 4. 2010, 8:56
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Halmat 6. 4. 2010, 16:57
@Ilonáček Díky!

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie