Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Buchta s pařížskou šlehačkou a strouhanou margotkou

0.0
Buchta s pařížskou šlehačkou a strouhanou margotkou

Potřebné ingredience

Těsto: 12,5 dkg pol. mouky, 17 dkg cukru moučky, 5 vajec, 1 lžička prášku do pečiva, troška oleje a vody a kakao. Krém: pařížská šlehačka, pomazánkové máslo

Postup přípravy

Mouku, cukr, vejce, prášek do pečiva, olej a vodu a kakao ušleháme najednou, nalejeme na vymazanej a kokosem vysypanej plech a dáme péct na 200 stupňů, cca. 20 minut. Poté necháme vychladnout. Mezitím si připravíme krém.
Pařížskou šlehačku kupuju v penny, je to 250 ml a stojí cca. 37,- Kč, ušleháme do tuha, přidáme 1 pomazánkové máslo a vyšleháme v krém. Nemusíme dávat ztužovač, pomazánkové máslo nám krém krásně udrží pohromadě a není vůbec cítit. Poté namažeme na buchtu a navrch nastrouháme najemno margotku. Je to mňamka.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

anaximandra 16. 4. 2010, 16:24
díky moc (Y) (Y) (Y)
Hnědovláska 10. 4. 2010, 19:50
Dneska jsem pekla a výborné |:o) |:o) |:o)
Hnědovláska 6. 4. 2010, 17:35
(velikonoce11) (velikonoce11) (velikonoce11) ,-) ,-) ,-) (Y) (Y) (Y)
Ilonáček 6. 4. 2010, 9:09
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie