(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Karamelový likér
Potřebné ingredience
1 Salko (slazené kondenzované mléko)
1/2 l rumu
Postup přípravy
Salko vaříme dvě hodiny ve vodní lázni (do hrnce napustíme vodu, na dno dáme složený kapesník či utěrku, vložíme konzervu, přivedeme k varu, ztlumíme a vaříme 2 hodiny - občas plechovku otočíme, aby se to provařilo rovnoměrmě).
Vychladlé Salko rozmixujeme s rumem.
Naplníme do lahví a uchováváme v chladu.
Kdo chce méně alkoholové, část rumu nahradí mlékem (svařeným a zcezeným).
Vychladlé Salko rozmixujeme s rumem.
Naplníme do lahví a uchováváme v chladu.
Kdo chce méně alkoholové, část rumu nahradí mlékem (svařeným a zcezeným).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé