(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
bonboniera k 60tinám
Potřebné ingredience
Mramorový korpus dle Dáši (onasi) ID 9782 z 8 vajec , světlý pudingový krém, falešný marcipán na potažení dle Lenka N. (Lenan) ID 53110 - inspirace zde na MMB.............moc děkuji
Postup přípravy
rozměry 22x22cm, výška 15cm, váha 4,10kg
upečeno, nakrájeno, poskládáno
poslepovaná spodní krabice
poskládané víko na karton obalený potr.folii
víko pomazané krémem před potažením
spodní krabice pomazaná krémem před potažením
chladíme
a potahujem jen ta růžová potvora se mi nechtěla natáhnout, tak jsem musela prostředek prostřihnout.............ve finále pod bonbonkama není vidět
dečka
potažené víko
nazdobené víko
hotové oba kusy
jiné posazení
v řezu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
poiuztr
(upraveno)
9. 4. 2010, 13:12
super,super
cherba
(upraveno)
6. 4. 2010, 11:53
pěkný
Handulka0
(upraveno)
5. 4. 2010, 20:06
liba1963
(upraveno)
5. 4. 2010, 18:07
Krááááásná!!!!!!!!!!!!
Jolanek
(upraveno)
5. 4. 2010, 15:52
nádherné....
kelinka10
(upraveno)
5. 4. 2010, 10:33
moooc pěkná práce nádherná
Ilonáček
(upraveno)
4. 4. 2010, 20:58