Zobrazit přihlášovací formulář

Mašinka Tomáš II. s vagónkem

0.0
Mašinka Tomáš II. s vagónkem

Potřebné ingredience

světlý korpus 8 vajec,krém Salko,máslo,tvaroh,smetana,potah ml.hm.Arielll,váha 4,2 kg

Postup přípravy

opět mi nešlo zpracovat suš. mléko,podařilo se mi to už potřetí, jsem zoufalá, schválně jsem dnes koupila v jiném obchodě!protože jinak postup mám pořád stejný,ingredience taky, předpokládám,že cukr se mi hnětením rozpustí, takže si myslím,že ty tečky jsou suš.mléko,nemá s tím někdo zkušenost?zkoušela jsem i znovu přepracovat,nahřát....navíc se s ní špatně pracuje,trhá se a je pórovitá...no bylo to peklo do 3 do rána!!!

x

x

vagónek :-))s ksichtíkem

x

pro 2 děti

ksichtík podle šablony :-)

pomazáno

x

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

cherba 6. 4. 2010, 11:51
pěkný Tomáš (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
akin77 4. 4. 2010, 22:15
Zuzko, mašinka je krásná..... S tečkami mám tu zkušenost, že se nedělají, jestliže se nejprve smíchá cukr s mlékem, pořádně promíchá, aby byly obě ingredience perfektně rovnoměrně promísené a teprve potom přidávám sirup, olej, aroma a vodu.... (viz můj recept na dvouhlavého draka, mám to tam popsané). Zkus to, třeba ti to pomůže (oproti Arielll dávám méně vody a raději dopracovávám namočenýma rukama). (Y) (Y) |:o) |:o) (L)
zuza1510 4. 4. 2010, 22:34
@akin77 Veru díky moc i za rady,vody dávám oproti Arielll vždycky méně,ale pokaždé to vyjde jinak,postup mám úplně stejný jako ty,zkoušela jsem i prosívat,což jsem dřív ani nemusela. No ale dnes jsem na to přece jen došla,koupila jsem si krabici s jiným datumem a v jiném obchodě a udělala si hmotu, no a je to, nic takového tam nebylo, mám to bez teček:Jen mě štve,že jsem si těch krabic,asi špatných koupila povíce,v Ternu je mají za 50,- (stálá cena),tak jsem si udělala zásobu :-((Pochvala mě moc těší a rada taky, tvoje výtvory jsou umělecké díla!
Ilonáček 4. 4. 2010, 20:43
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie