(recept
si oblíbilo 40 návštěvníků)
Zapečený pangasius na řecký způsob
Potřebné ingredience
pro 4 osoby: 6 rajčat, 800 g pangase, 2 cibule, 6 stroužků česneku, lžíce oregána, sůl, pepř, citron, trochu másla
Postup přípravy
Na pánvi si na olivovém oleji osmahnu cibule, česnek a oregáno. Tím si "vystelu" zapékací mísu nebo pekáč. Na to pak naložím osolené a pocitronované plátky pangase (solí a citronem nešetřím), opepřím, na kostičky pokrájená rajčata a navrch trochu másla pro dobrou šťávičku.
Zapékám 30 minut. Rybka si pustí výbornou šťávu, podáváme s rýží nebo bramborem.
Zapékám 30 minut. Rybka si pustí výbornou šťávu, podáváme s rýží nebo bramborem.
A takto to vypadá po zapečení. Není to pracné a je to velká mňamka :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
fmamina
(upraveno)
3. 10. 2013, 9:45
Super tip. Dneska bude rybka na oběd.
Marymary
(upraveno)
28. 8. 2012, 16:35
Výborné, ďakujem za recept
michala.tp
(upraveno)
19. 1. 2012, 16:33
Opravdu jsme si pochutnali...byla to prostě žrádlo
rawenna
(upraveno)
20. 6. 2010, 22:17
Dnes jsem zkoušela, přidala jsem trochu špenátu a byla to mňamka
hanstro
(upraveno)
24. 5. 2010, 14:38
Dnes jsem udělala k obědu. Mňam, mňam, mňam !!! Dala jsem tam půlku citronu a rajčátka scherry - na půlky. Díky móc za recept
DitaV
(upraveno)
26. 5. 2010, 9:25
@hanstro
Výborný tip. Dala jsem tam scherry rajčátka celá a byla to ještě větší mňamka Díky
DitaV
(upraveno)
20. 4. 2010, 16:28
Ahoj hospodyňky, budu ráda, když mi pošlete Váš tip, jak vylepšit nebo poupravit tohle jídlo