Zobrazit přihlášovací formulář

Kapr

0.0
Kapr

Potřebné ingredience

mramorový korpus, nutela krém, potahovka dle Arielll, broskve

Postup přípravy

Broskve jsem tam neměla dávat, teče mi to teče :-(( A to má vydržet až do zítřka! Je to spíš taková příšera z hlubin... Taky mi nějak nejde malování, snažila jsem se ho trochu otupovat, ale vůbec mi na tom ta barva nedrží. Zkrátka se moc nezadařilo :-(

x

x

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

cherba 2. 4. 2010, 20:27
pěkný kapřík (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
gabsa 2. 4. 2010, 17:32
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Ilonáček 2. 4. 2010, 16:48
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
akin77 2. 4. 2010, 13:25
Dančo, náhodou je kapřík moc pěkný, chce to příště trochu silnější placku a broskve se nesmí dotýkat potahovky, musíš je dát kus od kraje. Barvu musíš rozpustit v lihu, jinak na mastném marcipánu špatně drží... (Y) (Y) |:o) (L)
Uďa72 2. 4. 2010, 13:30
@akin77 Verčo díky za rady, příště to tak udělám. Opravdu jsem měla ty broskve moc u kraje. Z dálky to vidět není, ale na pár místech je to mokré a světlé. :´( Ale chutnat snad bude!

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie