(recept
si oblíbilo 34 návštěvníků)
Slaný štrůdl
Potřebné ingredience
1ks lístové těso, podle chutě uzenina. Já používám anglickou, šunku a vysočinu.1 ks velké cibule, sůl, pepř, grilovací koření, worcestr, kyselé zelí-jeden balíček, zakysaná smetana.
Postup přípravy
Na oleji osmahnu cibulku, přidám nakrájenou uzeninu na kostičky. Než se směs orestuje, opláchnu si kyselé zelí v sítku pod vodou, není potom tak moc kyselé. :o)) Nakrájím ho taky na menší kousky a přidám do směsi. Osolím,opepřím, okořením a zakapu worcestrem. Až je směs hotová, přidám celou zakysanou smetanu. Směs nechám vychladnout. Rozválím lístové těsto a naplním ho směsí. Klasicky, jako štrůdlík. Dám péct. Je to opravdu vynikající!!!! Já mám pokaždé velký úspěch!!! :o)))
Přeju dobrou chuť.
Přeju dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
andyy
(upraveno)
12. 4. 2012, 10:15
zkusím mužu použít místo salámu -uzený?
kpavlinka
(upraveno)
11. 3. 2012, 10:33
v pátek jsem dělala a je to naprostá bomba Doporučuju Měla jsem doma ještě i zbytek sýru President rondele kozí sýr,dala jsem ho ještě do směsi a bylo to s tím výborný a pro barvu i chut jsem nasekala do směsi trochu petrželky všichni se olizovali až za ušima
kikimama
(upraveno)
27. 9. 2011, 13:34
s tou smetanou určitě vyzkouším, já dělám tak, že na těsto rovnou pokladu tvrdý salám, angl. slaninu, na to zelí a taky balím jako štrůdl
mecinka
(upraveno)
26. 9. 2011, 20:35
VÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTEČNÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
Mincarikova
(upraveno)
19. 4. 2010, 15:02
ÚSPĚCH I U NÁS mňamka Markét