(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Plněná sekaná
Potřebné ingredience
Mleté maso (cca 500g) 1 rohlík, 1 vejce, 2 čl hladké mouky, 1 pl strouhanky, trochu mléka, petrželka, sůl, česnek, pepř, 2 vejce, 1 čl másla, hrst zeleného hrášku, sterilované okurky, malá mrkev, klobáska.
Postup přípravy
Rohlík pokrájet na kostičky, pokapat mlékem, po chvilce rozmačkat, přidat vajíčko, mleté maso, nasekanou zelenou petrželku, mouku, strouhanku,pokud nekupujete mleté maso už ochucené (karbanátkovou směs) tak ještě česnek, petř a sůl. zamíchat, polovinu rozprostřít do formy na srnčí hřbet vyložené pečicím papírem, na to hráškovou vaječinu (hrst hrášku orestovat na lžičce másla, vklepnout 2 vajíčka, osolit a nechat srazit) ,na vajíčko podélně poskládat mladou mrkvičku (já jsem dnes nedala, protože jsem neměla, ale s ní je to lepší i hezčí)okurku pokrájenou na pásky, klobásku taky na proužky, přitlačit, nahoru zbytek mleté směsi, opět pořádně přitlačit a upéct v troubě (já jsem pekla při 200°C hodinu) vyklopit, pokrájet...dobrou chuť! (jako přílohu jsme dnes měli špecle a zelný salát)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
JPokecka
(upraveno)
19. 3. 2011, 9:32
skvělý recept, moc nám chutnalo !!!!!
nahlásit
peggybundova
(upraveno)
27. 3. 2011, 14:50
@JPokecka
To jsem ráda
nahlásit
Moničitka
(upraveno)
16. 11. 2010, 9:50
Mooooc dobré.doporučuji
nahlásit
peggybundova
(upraveno)
27. 3. 2011, 14:50
@Moničitka
nahlásit