(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Beruška
Potřebné ingredience
korpus světlý, tvarohovo-smetanový krém s jahodama, mléčná modelovací hmota
Postup přípravy
Tělo i hlava pečená v profesionální sadě na plněné dorty.
Naplněný krémem z tvarohu, šlehačky a mačkaných jahod.
Hlava plněná máslovým krémem.
Potaženo jako vždy mléčnou hmotou.
Naplněný krémem z tvarohu, šlehačky a mačkaných jahod.
Hlava plněná máslovým krémem.
Potaženo jako vždy mléčnou hmotou.
xxx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
denous
(upraveno)
3. 4. 2010, 20:44
krasna beruska
liba1963
(upraveno)
29. 3. 2010, 20:26
darinka30
(upraveno)
29. 3. 2010, 15:12
cherba
(upraveno)
29. 3. 2010, 11:25
veselá beruška
Ilonáček
(upraveno)
28. 3. 2010, 21:15