Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Pat a Mat češou jabka

0.0
Pat a Mat češou jabka

Potřebné ingredience

nápad je od JarčaJa, moc děkuju za inspiraci.

Postup přípravy

korpus : světlý 28 cm průměr
krém : tvarohovošlehačkový s broskvemi, pudinkovomáslový
mandlovka : podle Akin 77
figurky : pravý marcipán

detail ajeťáků

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

liba1963 30. 3. 2010, 8:35
(Y) (^) (Y) (^) (jablka) (clamp) (clamp) (clamp)
cherba 29. 3. 2010, 9:19
,-) takhle bych taky chtěla česat jablka, moc pěkný (^) (clamp) (clamp) (clamp)
jazavka 28. 3. 2010, 8:54
(Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp)
pikiso 27. 3. 2010, 22:01
pěkný dortík,povedený (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Ilonáček 27. 3. 2010, 19:58
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie