(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Bruselské řezy
Potřebné ingredience
5 vajec,9 lžic horké vody,150g pískového cukru,250g pol.mouky,1/2 pr. do pečiva,
Krém:1/2l mléka,2 vanilkové pudinky,2 lžíce solamylu,7dkg cukru,2 žloutky,25dkg másla,5 dkg cukru,4-5 lžic rumu,
2 šlehačky ke šlehání,ztužovač
Postup přípravy
Piškot:
Žloutky+vodu+cukr šleháme do pěny,potom přidáme mouku s práškem do pečiva a sníh.
Pečeme na 180C
kRÉM:
Mléko+pudink+solamyl+cukr+žloutky-uvařit kaši.
Uvařenou kaši necháme vychladnout.
Vyšleháme maslo s cukrem apřidáme kaši,dochutíme rumem.
Tento krém natřeme na piškot,který předtím pokapeme rumem.
Na ztuhlý krém natřeme šlehačku,kterou ušleháme se ztužovačem.
Žloutky+vodu+cukr šleháme do pěny,potom přidáme mouku s práškem do pečiva a sníh.
Pečeme na 180C
kRÉM:
Mléko+pudink+solamyl+cukr+žloutky-uvařit kaši.
Uvařenou kaši necháme vychladnout.
Vyšleháme maslo s cukrem apřidáme kaši,dochutíme rumem.
Tento krém natřeme na piškot,který předtím pokapeme rumem.
Na ztuhlý krém natřeme šlehačku,kterou ušleháme se ztužovačem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé