(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
POMAZÁNKA Z UZENÉ MAKRELY
Potřebné ingredience
uzená makrela - majolka - sladkokys.okurka - vařená vajíčka - cibule - kečup - hořčice - sůl - pepř
Postup přípravy
Uzenou makrelu zbavíme kostí a rozdrobíme na malé kousky. Přidáme na malé kostičky pokrájenou okurku (1-2 ks), pokrájené vařené vajíčko (1-2 ks) a najemno nasekanou cibuli, přidáme majolku, hořčici a kečup (přidáváme postupně dle chuti a požadované konzistence). Vše důkladně promícháme. Dle chuti můžeme přisolit a přidat pepř.
- na jednu velkou makrelu - cca 4 lžíce majolky, 1 lžíce kečupu, 1 lžíce hořčice
- na jednu velkou makrelu - cca 4 lžíce majolky, 1 lžíce kečupu, 1 lžíce hořčice
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Bylinka1
(upraveno)
26. 3. 2010, 21:00
Mám ráda pomazánku z makrelky a nejlepší jsou makrely z Polska -fakt chutné a šťavnaté
PavliBP
(upraveno)
29. 3. 2010, 13:48
@Bylinka1
já kupuji u nás v rybárně, mají tu velké a také moc dobré. Ty kupované balené mi připadají více tučné a také rozplyzlé