Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Kovářův oheň

0.0
Kovářův oheň

Potřebné ingredience

4 vepř.řízky,4 vetší cibule,hrubě tlučený pepř,3 dcl tekuté šlehačky,olej /sádlo/,sůl

Postup přípravy

Tuk rozpálíme a opečeme na něm naklepané,osolené a opepřené maso.Na každé straně asi 3 min.Pak maso vyjmeme a na výpečku osmažíme na kolečka nakrájenou cibuli tak,aby jen zesklovatěla a neztmavla.Okořeníme ji solí a hrubě tlučeným pepřem a zalijeme šlehačkou.Necháme povařit a touto směsí přeléváme masíčko.Podáváme s malými bramboráčky nebo hranolkami,bramborami jak je libo.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

manysek 20. 1. 2008, 22:18
(pirko)
Misule78 12. 9. 2007, 19:58
(clamp) (clamp) (clamp) prostě báječné, k tomu opečený brambor :-P řadím okamžitě mezi oblíbené recepty, díky (F) M.
standy 12. 9. 2007, 20:16
@Misule78 Díky Míšo,my to taky rádi.Jsem ráda,že Vám chutnalo!!!!!!!!! (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie