(recept
si oblíbilo 54 návštěvníků)
Bramborové vějířky-naprosto skvělá večeře
Potřebné ingredience
4 větší stejné brambory,10 dkg anglické slaniny ,1/2 cibule, trochu oleje, 4 bobkové listy ,česnek ,sůl
Postup přípravy
Brambory oloupeme ,omyjeme a rozkrojíme na půl.Půlky nařežeme do vějíře ale ne až ke kraji-aby nám to drželo pohromadě.
Anglickou slaninu nakrájíme na proužky, zrovna tak cibuli a zasuneme do zářezů.Do každé půlky ještě dáme 1/2 bobkového listu-zvýrazní to chuť.Pekáček jsem vymazala olejem dala tam připravené brambory posypala jsem česnek.kořením,solí a pokapala olejem.Pekla jsem na 220°C asi 45 min.Do zlatova.
Je to naprosto úžasné.P.Z. recept jsem objevila v časopise pošli recept-vyzkoušela a nemá chybu -díky paní Zděnce,která recept uvedla./já jsem si ještě přidalal ten česnek./ Jen se po nich zaprášilo manžel mlaská ještě teď.
Anglickou slaninu nakrájíme na proužky, zrovna tak cibuli a zasuneme do zářezů.Do každé půlky ještě dáme 1/2 bobkového listu-zvýrazní to chuť.Pekáček jsem vymazala olejem dala tam připravené brambory posypala jsem česnek.kořením,solí a pokapala olejem.Pekla jsem na 220°C asi 45 min.Do zlatova.
Je to naprosto úžasné.P.Z. recept jsem objevila v časopise pošli recept-vyzkoušela a nemá chybu -díky paní Zděnce,která recept uvedla./já jsem si ještě přidalal ten česnek./ Jen se po nich zaprášilo manžel mlaská ještě teď.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
14. 12. 2018, 23:26
Evula.U
(upraveno)
14. 12. 2018, 12:09
Alenko, dobry napad na vanocni stul preji pekne a klidne svatky
manja
(upraveno)
13. 4. 2010, 22:54
lamate
(upraveno)
3. 4. 2010, 18:46
Právě jsme dojedli !!! Díky za receptík !!!
chalupnicka
(upraveno)
5. 4. 2010, 17:29
@lamate
Děkuji
Lenyna
(upraveno)
26. 3. 2010, 9:30
vypadá to úžasně,vyzkouším,děkuji
chalupnicka
(upraveno)
5. 4. 2010, 17:30
@Lenyna
vyzkoušejte-báječně chutnají
Ilonáček
(upraveno)
25. 3. 2010, 20:26
chalupnicka
(upraveno)
25. 3. 2010, 20:57
@Ilonáček
Díky