Zobrazit přihlášovací formulář

JEDLÝ PAPÍR

0.0
JEDLÝ PAPÍR

Potřebné ingredience

Prosím,prosím o radu. Příští týden budu dělat dort s jedlým papírem.Dort bude pařížan a mě by zajímalo,zda jedlý papír lze položit na pařížský šlehačkový krém, nebo zda-li bude lepší,když vrch korpusu poleju čokoládovou polevou a potom gelem přilepím jedlý papír.Děkuji moc za Vaše názory.

Postup přípravy

x

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Spolek holek 25. 3. 2010, 15:25
A může se to přilepit i na čokoládovou polevu????
helša 25. 3. 2010, 14:28
Nevím,ta šlehačka by ti ten jedlý papír mohla rozmočit. Zkus buď nahoru dát máslový krém,ale stejně nejlepší je,jak píšeš - přilepit gelem , který je speciálně na jedlý papír. Už jsem to hodněkrát dělala a vím,že i máslový krém ten jedlý papír umí pěkně zvlnit.
elinkach 23. 10. 2011, 17:58
@helša Péto prosím t´dělám v pátek dort poprvé s jedlým papírek a mám k tomu i to lepidlo to se pomaže z obou stran nebo jen z jedné strany moc Vám děkuji
wictorie 25. 3. 2010, 13:52
Já bych nahoru dala bílou šlehačku, aby ti hnědý krém neprosvítal a nekazil obrázek na papíru.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie