(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
višně v čokoládě
Potřebné ingredience
višně, čokoláda, rum, griotka, smetana, čokoládová poleva
Postup přípravy
**Prázdné formičky na led dáme vychladit. Ve vodní lázni rozpustíme 200g hořké čokolády na vaření s 50g čokoládové polevcy. Pomocí štětce vymažeme formičky a dáme je do mrazáku.
**Smícháme 125g rozehřáté čokolády s 80 ml smetany a 1/2 lžící griotky. Krémém naplňíme cukrářský sáček a do každé formičky nastříkáme trošku. Na vrh dáme po jedné višni nakládané v rumu a zastříknem zbytkem krému.
**Na vršek pralinek rozetřeme zbytek čokoládové polevy. Uložíme je na několik hodin do mrazničky.
**VELKá ŇAMKA ;o))
**Smícháme 125g rozehřáté čokolády s 80 ml smetany a 1/2 lžící griotky. Krémém naplňíme cukrářský sáček a do každé formičky nastříkáme trošku. Na vrh dáme po jedné višni nakládané v rumu a zastříknem zbytkem krému.
**Na vršek pralinek rozetřeme zbytek čokoládové polevy. Uložíme je na několik hodin do mrazničky.
**VELKá ŇAMKA ;o))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé