(recept
si oblíbilo 29 návštěvníků)
Bezlepková pizza - těsto z pomazánkového másla
Potřebné ingredience
těsto: 1 pomazánkové máslo neochucené, bezlepková mouka - my používáme Mantler, množství - tolik co se vejde do krabičky od pom. másla, většinou pak ještě přisypávám dokud se těsto nelepí
Postup přípravy
Máslo a mouku smíchat a vypracovat nelepivé těsto, na tenko vyválet, z tohoto množství je to tak akorát na jeden plech. No a navrch co kdo má rád :o) My nejčastěji dáváme šunku, rajčata, sýr nebo místo rajčat ananas.
toto těsto se dá použít všude tam, kde se jinak používá klasické listové těsto. Určitě Vám bude chutnat, u nás ji děláme určitě jednou do týdne a jeden plech nestačí :o)))
toto těsto se dá použít všude tam, kde se jinak používá klasické listové těsto. Určitě Vám bude chutnat, u nás ji děláme určitě jednou do týdne a jeden plech nestačí :o)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
WendyJ
(upraveno)
10. 4. 2014, 17:40
Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat, kdy dáváte na pizzu sýr?Jestli už od začátku nebo ho tam máte po celou dobu pečení.Dnes jsem pizzu pekla, copak těsto je dobré, ale absolutně jsem to celé zkazila.Pekla jsem ji spíše v troubě nahoře a to asi nebyl dobrý nápad a pekla jsem ji na 180 stupňů 15 minut.Lehce se mi nahoře sežahla A navíc sýr je jaksi křupavý a ne takhle krásně rozteklý, jsem fakt expert
Lennie
(upraveno)
9. 3. 2014, 10:35
Je výborná Já jí vyzkoušela dneska (teda na základě receptu Ládi Hrušky) a musím pochválit....zrovna jsem koukala, že sem dám receptík a on už tu je
channah
(upraveno)
17. 8. 2010, 20:13
zítra vyzkouším, miluji jednoduché a rychlé recepty
Trmatova
(upraveno)
12. 4. 2010, 12:53
Dobrý den, pizzu jsme vyzkoušeli a jinak jí už neděláme. Je vynikající Máte pravdu v tom, že jeden plech nestačí Díky za supr receptík Mějte se krásně
Barusek1
(upraveno)
18. 4. 2010, 21:50
@Trmatova
Verčo, díky - jsem moc ráda, že chutnala Mějte se také krásně