Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 25 návštěvníků)

Zapečené salamandry

0.0
Zapečené salamandry

Potřebné ingredience

Toustový chleba (veka), kabanos (nebo junior), kečup, eidam, vajíčko, oregano, bazalka

Postup přípravy

Kabanos nastrouháme na hrubém struhadle a smícháme s kečupem. Eidam taky nastrouháme a smícháme s vajíčkem. Můžeme přidat bazalku nebo oregano. Nic už nesolíme.
Na veku dáme dávku kečupové směsi, na ni sýrovou směs a dáme na pár minut pod gril.
Jako rychlá večeře je to super

Ještě v syrovém stavu

Zapečené na plechu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

SONULKA 31. 3. 2010, 12:00
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
melony 24. 3. 2010, 20:29
(Y) byla to dobrota (F)
Vlasta33 22. 3. 2010, 19:39
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie