TOPENÝ ŠTRŮDL
Potřebné ingredience
25 dkg Hery, 35 dkg hladké mouky, 2 dcl mléka.
Postup přípravy
Zpracujeme těsto a na 2 hodiny ponoříme do vody. Na pomoučeném vále rozválíme asi na 6 nohavic a plníme strouhanými jablky, která posypeme skořicovým cukrem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
MB1710
(upraveno)
3. 1. 2010, 20:29
nějak se mi to nepovedlo ,těsto bylo lepivé ..nevím proč dělala jsem to podle vás .musela jsem udělat jiný
SILVIK1
(upraveno)
4. 2. 2010, 7:39
@MB1710
zkuste přidat víc mouky
MB1710
(upraveno)
2. 1. 2010, 11:59
dnes vyzkouším
Katy9
(upraveno)
21. 11. 2007, 17:25
prosím těsto se dává do vody teplé či studené.??díky Katka
SILVIK1
(upraveno)
22. 11. 2007, 10:49
@Katy9
vlažné
Zrušený účet
(upraveno)
21. 11. 2007, 13:21
Musí se těsto dát nejdříve do mikroteňáku, než se ponoří do vody, nebo se tam "vrzne" jen tak?
SILVIK1
(upraveno)
22. 11. 2007, 10:49
@
jen tak
Zrušený účet
(upraveno)
22. 11. 2007, 10:59
@SILVIK1
Musím vyzkoušet, čeká nás další oslava v rodině, tak ať je co na stole. Zkoušela jsem už několik druhů štrůdlů, ale "utopený" ve vodě ne. Díky
koblizecek
(upraveno)
31. 8. 2007, 19:28
proc se musi macet do vody?
SILVIK1
(upraveno)
21. 11. 2007, 13:06
@koblizecek
aby bylo těsto křehké