Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 22 návštěvníků)

Utopenci

0.0
Utopenci

Potřebné ingredience

cca 1kg špekáčků,4 velké cibule,ocet,voda,sůl,cukr.

Postup přípravy

špekáčky nakrájíme na půlky a ty natřikrát nakrojíme nahoře,cibuli na půl kolečka,naskládáme do sklenic,aby byly špekáčky proloženy cibulí.Uděláme si lák:voda+ocet,sůl a cukr-smíchat,chuť podle toho jak máte rádi,já spíš kyselé,tím zaleje až po okraj špekáčky ve sklenicích.Hotovo,necháme co nejdéle uležet.Tak týden stačí.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

rtutovka 12. 7. 2011, 10:59
Vypadají dobře, hned je zkusím. Hledala jsem recept bez použití hořčice, s tou mi utopenci vůbec nechutnají. (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
Lenicka6 12. 7. 2011, 17:26
@rtutovka (L) (L) (hello)
karion 27. 3. 2010, 22:33
(Y) (Y) (Y)vypadají super (clamp) (clamp) (clamp)musí být i dobré *-) *-) *-)chci se zeptat ten lák vaříte a pak zalejete vychladlým *-)díky
Lenicka6 28. 3. 2010, 11:12
@karion Renatko nevařím!!!Je to taková rychlá jednoduchá a přitom dobrá verze ,-)lepší je možná ty špekáčky oloupat,tentokrát jsem zapoměla ,-)už je jedna sklenice pryč (zajic) (L) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie