Slané pivo
Potřebné ingredience
Toastový chleba, česneko-sýrová pomazánka, Eidam, paprika.
Postup přípravy
Z toastového chleba uděláme kolečka, ořezala jsem dle tvaru sklenice, postupně promažeme a naskládáme do požadované výšky. Můžeme proložit salámem, okourkou, vejci, prostě co kdo má rád. Pomažeme i po bocích.
Eidam naskládáme na plech s pečícím papírem a dáme na chvíli zapéct do trouby, aby se plátky spojili. Následně obalíme náš komín, připevníme ucho. Já zvolila papriku, ale je možné použít i párek apod.
Ozdobíme vrch pěnou ze zbytku pomazánky. Přidáme zeleninu a máme hotovo. :-)
Eidam naskládáme na plech s pečícím papírem a dáme na chvíli zapéct do trouby, aby se plátky spojili. Následně obalíme náš komín, připevníme ucho. Já zvolila papriku, ale je možné použít i párek apod.
Ozdobíme vrch pěnou ze zbytku pomazánky. Přidáme zeleninu a máme hotovo. :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
21. 3. 2010, 20:21
gabsa
(upraveno)
21. 3. 2010, 18:12