(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
zapečený pangasius
Potřebné ingredience
1 porce: 250 g pangasius filet(zmrzlý), 90 g baby karotka(ardo), 90 g kukuřice(Albert), 30 g eidam 30%(tesco-1,5 plátku), sůl pepř.Jako příloha 100 g brambor- 1756 KJ, bez brambor je to jen 1446 KJ
Postup přípravy
Do pekáče, zapékací misky, nasypeme zeleninu, na tu položíme osoleného a opepřeného pangase a dáme péct. Pokud je ryba ještě zmrzlá, není potřeba podlévat vodou, pokud jsme nechali rozmrznout, ryba vodu pustila a tak je třeba zeleninu podlít trochou vody. Dáme péct na 170 stupňů.
Až je upečeno, cca po 20 minutách, poklademe rybu sýrem a necháme ještě na cca 5 minut zapéct.
Váha ryby i zeleniny je uvedena ve zmrzlém stavu. U zeleniny se váha po rozmrznutí moc nezmění, nepouští vodu. Ryba bývá 80% maso, 20% voda, takže po rozmrznutí vám zbyde 200 g masa. V energetické hodnotě je počítáno právě s touto hmotností masa.
Až je upečeno, cca po 20 minutách, poklademe rybu sýrem a necháme ještě na cca 5 minut zapéct.
Váha ryby i zeleniny je uvedena ve zmrzlém stavu. U zeleniny se váha po rozmrznutí moc nezmění, nepouští vodu. Ryba bývá 80% maso, 20% voda, takže po rozmrznutí vám zbyde 200 g masa. V energetické hodnotě je počítáno právě s touto hmotností masa.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
veronika45
(upraveno)
18. 3. 2010, 17:15
tuto rybu milujeme... nema kosticky... mnam aj chutovo je uzasna